torsdag, januari 18, 2007

Putterteten?

Små varelser som Alva verkar ha väldigt tydliga perioder och faser. Häromdagen var hon ju inne i en fas när allt bara var guld och glädje. Nu är lilla plutten dock inne i en mera putt period och är mycket mer svårtflörtad. Nu funkar det inte ens att hålla upp henne framför en spegel för att locka fram ett gurglande litet skratt (iaf inte lika bra som innan). Men det kan ju vara helt vanliga humörsvängningar?

Vi har ringt och kollat med lilla söta dagiset som ligger på området dit vi skal flytta. Dom verkar supertrevliga och vi var hjärtligt välkomna på besök. Dock inte just nu då de lider av en feberepidemi. Kö har dom såklart men vi hoppas det kan lösa sig, tänk att ha 50 meters gångväg till dagis!

Nu får vi sluta, pluttis sitter här i knäet och skriker heeeuuw och eeerrm och jäspar, jag tror det betyder "jag är uttråkad med den där laptopen nu, lek något roligare med mig pappa!"

Och då får man ju göra det!

1 kommentar:

Sanna sa...

Var glada för att ni inte bor i Nacka kommun! Här får vår Alva kanske plats till augusti om vi har tur (då är hon alltså 1 år o 9 månader)

O vad kul det känns att betala skatt! o vad jag älskar denna kommun!
*mutter mutter*