söndag, januari 28, 2007

Helgen 27-28/1 2007

En riktigt skön helg!
Varning för ett fullständigt humorlöst (och möjligen rätt menlöst) inlägg av dagbokskaraktär!

Efter en superlång o krävande dag på jobbet i fredags var det "förväntas-vara-med-jobb-fest" (men utan lön såklart). Iofs trevligt men Alvas pappa längtade mest hem till sin plutt och hennes mamma. En lite vrickad fördel med att jobba är att man får längta vilket inte är rakt igenom negativt.

Lördagen firades inledningsvis med match med killarna som Alvas pappa coachar i handboll. Förlust men ändå ganska kul. Duktiga och läraktiga 11-åringar.

Senare avnjöts som tidigare rapporterat en vinst för klubbens damlag. Alva fattade sannolikt inte ett smack men tror ändå hon på nåt sätt uppskattade stämningen och definitivt alla glada människor som kom o hälsade på henne.

Lördagen toppades av med en underbar kväll hos goda vänner som har ett par tvillingpojkar. Ytterligare ett par goda vänner var på plats och vi njöt av gourmet-pizza (vad heter den svenska motsvarigheten till contradiction of terms), gott vin, kaffe o tjöbe-kladd-kaka (som ändå var ruskigt god).

Och idag har vi varit o insett att HTH har stängt på söndagar men hittat en schysst soffa till nya huset på Bolagret och fö bara slappat enormt mycket. Och Alva har varit på ett underbart humör hela dagen (iofs är hon just nu sällan på dåligt humör men idag har hon liksom varit mottaglig för allt man velat göra med henne vilket är skitkul).

Summering; En perfekt helg, inte för mkt göra o inte för lite heller. Dock fortfarande ingen pulka och lika bra var väl det för idag töade varenda flinga bort.

Andra bloggar om: , , , , , ,

4 kommentarer:

Noac sa...

coachar i handboll såg jag , vilket lag är det då?

Ha en trevlig arbetsvecka, känner igen det där med att längta hem, du är inte ensam :-)

Susanne sa...

Å som inredningstokig så la jag märke till att ni köpt soffa...
Får man veta mer?:-)

Susanne

marie breskic sa...

Inte är gourmetpizza nagon paradox! :)

Alvas Pappa - http://alvaplutten.blogspot.com/ sa...

Noac; Lugi såklart (är det ju för mig..)

Susanne; Köpte den inte men skall. Får återkomma med mer detaljer men en sorts hörnsoffa med (obs nu kommer en felstavning) scheslong från Bolagret.

Tack Marie! Jovisst är det en paradox! Men en god sådan!