söndag, januari 07, 2007

Kapitalismen slår klorna i Alvas familj

Som sagt - vi är inte förtjusta i verklighetens monopol (köp alltid Strandvägen!) - MEN det går inte att inte dras med i spelet.

Ett tag före visning ringde mäklaren; "det är ruggigt idag, tänd brasan". Jaja, ok, genast! Och då hade vi redan köpt de obligatoriska örterna i kruka, fyllt en stor vas med citroner, skubbat trallorna på balkongen, petat spisplattorna med tandpetare (!) osv etc - the lot! Det är ju knappast så att man inte deltar.

Och det blev sannerligen snyggt, precis så där att man tänker, ah va 17, ska vi inte stanna här.. här är ju så fint och föreningen är så trevlig och vi.... älskar ju egentligen vår lägenhet.

Men det funkar ju inte så det var jäkligt skönt när mäklaren ringde och berättade att allt gått fantastiskt bra. Massor med tänkbara köpare med stort intresse. Inga bud men han är trygg så då får väl vi vara det också. Så man kan så smått börja ställa in det mentala siktet på lilla radhuset, riktigt skönt!

Dock en visning imorgon också så vi får hålla oss lite till tåls.

Och för övrigt anser jag att riksbanken bör förstöras.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alltid lika kul o läsa eran blogg och tack för allt stöd jag själv får, sen så borde dom ju inte lägga ner riksbanken, men det är bara för pappa jobbar på transport och bevakning där :D

Andreas sa...

det var ju självklart från mig http://granis.blogg.se

Anonym sa...

Jag är lycklig som redan är i hus, med man och barn. Förstår jag när jag läser detta. Men jag har kompis som har det precis som ni. Hoppas allt blir bra nu! Måste säga att ni lägger ut så mysig bilder./Ahnna