måndag, januari 22, 2007

Äntligen!

Vi har fått en till som tävlar om den bästa delen av Sydsvenskan (c-delen då såklart). Men inte så mycket för att hon gillar att läsa den (även om man kan tro det från bilden) men för att det prasslar så kul när man skrynklar ihop sidorna...


Äntligen fick Skåne lite av det vita guldet! Tror inte riktigt Alva vare sig upplevt eller förstått något av att det idag blivit vinter. Möjligen märkte hon att var det lite kallare i åkpåsen i liften i barnvagnen på väg till och från mamma-/babygympan. Men bara kanske. Troligen sov hon ifrån alltihop som brukligt är när man ligger i barnvagnen.

Dagens tv-uppdatering;
Om gårdagen var en tv-besvikelse så får man ju säga att dagens Ett herrans liv med Mark Levengood var något av det roligaste man sett på mycket länge. Killen är ju så genomod att fräcka killarna blev helt mjuka. Ginza-inslaget med Mark som röst till alla möjliga och omöjliga skådisar var genialiskt!

Andra bloggar om: , , , , ,
Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Mifflan sa...

sötingsötingsöting...
Jo lille T gillar också pappersprassel.
E jublar dock inte när det är hennes Bamsetidningr som prasslas...

Karin sa...

Är så glad att jag hittade din blogg Alva, nu när HP så skändligen har övergivit alla oss som vill läsa om bäbisar! (Och bli inte förbannad HP om du läser det här, jag bara retas- du har min fulla förståelse för att du inte bloggar.)
Det är såååå mysigt med cyberbebisar- de får en att minnas hur gosigt det var..Men det har klara fördelar att göra upp med äldstingen att man vill bli hämtad med varm bil efter 40-årsfest på lördag också, det vill jag lova!

Annica sa...

Jag har också beställt en bebis med hår den här gången. Hon är ju bara sååå söt!

Jonna sa...

Hon är ju för söt! C-delen är självklart min favorit också! Håller med till 100 % på Mark Levengood, skrattade halvt ihjäl mig :D Har länkat till er sida nu, hoppas det går bra?