tisdag, januari 16, 2007

Återträff

Har varit på återträff med gamla föräldragruppen (jo, faktiskt föräldragrupp, många pappor också). Vi har inte sett dem sedan alla mammorna var mycket tjockare. En lite märklig men ganska fantastisk upplevelse. Alla stora bulor borta, nu ersatta med ett helt gäng glada och nyfikna 2, 3 och 4 månader gamla pluttar. Himmelens rolig syn, kan undra om nån av dem blir kompis med Alva längre fram.

...

Alva pratar en hel massa vissa stunder. Mest högljudda men glada skrik som får en att rysa av välbehag och skratta av förtjusning. Och ibland skrattar hon med (ibland ser hon förvånad ut och förstår inte vad dom där stora galningarna har kul åt). Allt runt Alva är helt fantastiskt just nu. Inte för att det har varit så mycket annat (det där lilla strulet med sömnen i början är långt, långt bak i minnets dunkel nu).

7 kommentarer:

yster sa...

Visst är det härligt med skratt och prat, och varje ny grej som händer får en att tycka att just den åldern är den bästa. Jag lovar att det fortsätter i många år.

Vi fascineras hela tiden av storasysters (och lillasysters :) ) kunskaper, påhitt och intresse för olika saker.

Susanne sa...

Det ÄR kul att se de små kolabönorna växa upp till små personligheter!!

Tobias fyller 13 år i år.....fashinerande att gå till skolan eller på stan och se kompisarna från föräldragruppen med finnar, fett hår och röster som åker upp och ner i alla toner världen:-)
För att inte tala om tjejerna!!
Smink och begynnande bröst...
Vart i herrejistanes har tiden tagit vägen???

Ge genast Alva "inte-bliva-stur-piller"!!!!!!;-)

Sanna sa...

Det roliga är att det är så man känner hela tiden, "just nu är det så himla kul" o så 6 månader senare så tycker man att "just nu är en helt underbar ålder". o tur är väl det, annars hade man nog aldrig orkar med vaknätter o andra förändrade saker....

Sanna sa...

Ps! Såg när jag läste lite längre bak nu att du svarat på några av mina frågor, tack! Har haft en liten halvdeppning här i början av veckan när min inplanerade sista minuten resa till Kanariholmarna plötsligt ställdes in....

Prinsessmamman sa...

Vår föräldragrupp var botten men jag har en kompis där de fortfarande efter 7 år träffas på kalas, åker på semester ihop etc! Helt otroligt!

Anonym sa...

Jag tycker som mamma till en 16åring och en snart 5 år, så upptäcker man nog nytt med sina barn hela tiden. Vi har de till låns och de gör inte som du säger utan du gör. 5åring var rolig igår när vi pratde om hur vi ska göra om badrummet. Vi har spotar i taket, säger mannen. Ja , säger jag och 5 åring går och spottar upp mot taket. Först fattade vi inget, men sen..vi snacka lampor./ Ahnna

dumpad sa...

vad kul! hoppas jag hamnar i en sån föräldragrupp när det blir min tur, någon gång långt in i framtiden...