torsdag, januari 04, 2007

Utmaning

I bloggdiggarnas värld går det runt lite smittsamma grejor som skall göras, idag kom det en från Sveriges mest lattjo skolfröken som går ut på att lista de fem saker jag vill eller vet kommer hända 2007. Så here goes (Alvas pappa svarar)

1. MEST AV ALLT, ta så mkt tid som möjligt att njuta, studera och delta i Alvas utveckling! Tillsammans med mamman så mkt det går såklart. Nej inte så oväntat jag vet, men det är iaf sant som bara den! (Vill och vet!)
2. Lära mig hantera lagom mkt annat som man så gärna vill (som sambo, son, polare, anställd, ungdomsledare, domare, pilla navelludd etc osv). (Vill/hoppas)
3. Få till det fint i nya radhuset (den är jag rätt säker på att vi löser).
4. Skolfröken skrev USA/Kyoto och där får man väl instämma i förhoppningen men utöka den till så mkt mer för det räcker ju inte. Känns, som jag skrev i förra inlägget, ruggigt viktigt när man blir ansvarig för nån som skall stanna här på vårt klot lite längre än en själv o som förhoppningsvis själv får barn osv. (V I L L ! !)
5. Att v75 bolaget äntligen träffar rätt på en bra utdelning. Det är så tråkigt att oroa sig för stålar. (småhoppas)

Skickar utmaningen vidare till nån som läser ofta o som vill! (Berätta i så fall i kommentarerna)

Glöm inte gissa på förra inlägget nedan!

1 kommentar:

Linda sa...

1/Att galna kärringen i släkten slutar terrorisera oss och försvinner långt ner till en varm plats under jorden (hoppas)

2/Att jag lyckas komma fram till vad jag ska göra efter studenten i juni, och att det faktiskt FUNKAR också (hoppas så desperat, av hela mitt hjärta)

3/Att miljöproblemen löser sig så vi kan få normala årstider igen (hoppas men tvivlar)

4/Att folk börjar vara mer snälla mot varandra-detta tycks speciellt behövas bland ungdomar i min ålder (gymnasiet). Vill men tvivlar starkt.

5/Att alla jag älskar, inklusive mig själv, blir helt och fullständigt lyckliga. Vill, hoppas och tror, även om det tar lite längre tid än ett år.