tisdag, januari 02, 2007

Stressen kryper sig på

Förklara hur det fungerar:

-När man kommer till en ledighet och har lyckats skrapa ihop 14 dagar... och när man i vanliga fall jublar år två dagars ledigt... och när både jul OCH nyår skall passera innan det är dags att "stämpla in på fabriken"... och när det på andra sidan kändes som en hel evighet av ledighet...

Förklara hur det då på den här sidan känns som ett ögonblick sedan vi kom hit??

Jaja, det är väl bara att inse att man har mått (mår) bra.

(Men jag minns hur det var när man var liten, en julledighet var ju verkligen så långt att man längtade tillbaka till skolan och ett sommarlov var verkligen en evighet, och jag minns inte att terminerna var så förfärligt långa, så borde det vara hela livet.)

Imorgon åker vi alltså söderut igen (när det nu äntligen blev vitt på marken igår..). Men det skall på sätt o vis bli lite kul att jobba. Och ffa är det jäkligt spännande med försäljningen av gamla lägenheten (eller mest nervöst, känns inte om, utan hur tuff ens ekonomi skall bli). Men roligast av allt - att om ett par månader få flytta till det riktigt vuxna boendet i radhus.

Sist en trist nyhet och en hyllning;
Hemliga pappan lägger av
Hemliga pappan var/är bäst

Det var ganska mycket hemliga pappans blogg som inspirerade Alvas pappa att komma igång, tack Hemliga pappan för allt trevligt!

4 kommentarer:

camilla sa...

men pappa martin, sluta för guds skull inte skriva nu för att hemliga pappan checkar ut! *blink blink*

Jonna sa...

Hej,
Upptäckte er blogg idag och vill bara säga att ni har en fantastiskt söt tjej! Jag och min kärlek har börjat fundera på småtting och man blir ju väldigt inspirerad när man läser er positiva och glada blogg!

Alvas paps sa...

Camilla, ingen fara. Det är himmelens kul det här! Tror inte den lågan slocknar inom kort.

Jonna: Go for it! Det är lite jobbigt ibland men FANTASTISKT KUL OCH SPÄNNANDE hela tiden! Kul om man kan vara med o inspirera till nytt liv (=

Noac sa...

har också koll på hemliga pappan och såg att han skulle logga ut, tråkigt, han skrev verkligen bra och underhållande