fredag, januari 05, 2007

tjoflöjt städning!

Jahap som sagt visning på söndag/måndag så det finns nästan bara tid för städning )=

Men en liten Alva-uppdatering; Generellt sett händer det saker med den mentala utvecklingen varje dag. Och IDAG lekte hon på egen hand med en nalle!! Låter ju givetvis som en ofantligt oviktig händelse för den icke invigde men jag tror alla som har/haft barn vet hur härliga dom där små stegen är.

Tidigare har hon lite flaxande lekt med ett babygym och haft stor glädje av en särskild mobil, men nu verkligen undersökte hon och smakade och kände. Fantastiskt!

Tusen tack för tips på visningstricks och blöjor, värdefullt på flera sätt! Gärna mer!

3 kommentarer:

Sanna sa...

Kan rekomendera en liten "bok" från Tiny Love. Har hittat den på Babyland ex..den går att veckla ut o så har den två sidor.
Den ena är svart/vit/röd med en zebra, en svamp mm, väldigt lätt för den lille bebisen att se. Sen från ca 5 månader vänder man sida o får färgladare bilder. Den var toppen när vår Alva var liten. Vi hängde upp den framför henne när hon låg i babysittern o hon tittade långa stunder.
Eller så lägger du den på golvet o tränar nackmuskler (ja inte på dig själv alltså utan på Alva)...

Här finns en länk med bild: http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=26

Kan även rekommendera deras babygym samt leksaker man kan hänga på vagnen!

Alva, Jenny & Martin sa...

aha, skall kolla boken!

babygymet är det liksom speciellt, hon har fått ett fisher price som hon gillar men sällan mer än några minuter.

Sanna sa...

Vet inte hur Fischer pricen ser ut, men det vi hade var en matta med ett kryss som gick över (hur ska jag förkalara det här?) med en massa leksaker som hängde ovanför.
Just Tiny Love kör ju väldigt färgglada, skarpa färger som småbarn gillar. Fast är man ingen babygym-tjej så kanske det inte spelar ngn roll vad man har för babygym:-)
Alva hade liksom inte så mycket val eftersom hennes mamma ofta satt framför datorn, hon var tvungen att underhålla sig själv så att säga...*skratt*