måndag, januari 08, 2007

Nervös väntan

..och en enormt skön lättnadens suck!

Väntan på att nån av nästan 30 spekulanter (varav flera från igår återkom idag) skall lägga sitt första bud. Kom igen nu så jäkla svårt kan det väl inte vara, stället är ju utan jämförelse stans snyggaste, skönaste, charmigaste osv etc (fyll på med valfritt positivt superlativ). Men som sagt, mäklaren är lugn så det bör vi kanske också vara?! Å andra sidan ingår det kanske i hans arbetsbeskrivning?

Lättnad över att ha kämpat som idioter (för att presentera objektet från sin finaste sida) och nu kunna slappna av i en någorlunda skön känsla av inte kunna göra så mycket mer.

Dessutom infinner sig allt mer lust! Lust över den där annalkande flytten till stället där Alva skall gå från baby till barn och mer därtill.

Var hos goda vänner idag som fått sin andra plutt (ett par veckor gammal nu) och plötsligen ser man på sitt eget barn med helt nya ögon. Vårt barn är inte längre en nyfödd och totalt försvarslös liten varelse. Hon har ju gått och blivit lite mer, inte så värst mycket mer men iaf. Lite häftig känsla.

---------------------------

Blogg-teknisk parentes; Vi har lagt till en del av våra favorit-länkar (inte alla, tog ett gäng nu, kommer nog fler snart). Jag vet inte riktigt om det är kutym att fråga först (nån frågade oss en gång). Vi skippade det steget men skulle nån misstycka får ni säga till så tar vi såklart bort.

LÄNKA TILL http://alvaplutten.blogspot.com/ ?? Ja absolut!! Det är ju bara hedrande och kul! Så länge din blogg/sajt inte är porr, högerextremism eller huvudsakligen handlar om hur man med enkla medel bygger sin egen bomb. I dom fallen är vi tacksamma för en förfrågan i förväg..