lördag, januari 06, 2007

Nästan i mål, sehr wunderbaum!

Vi har aldrig sålt ett boende förut men from nu kommer vi ha enorm respekt för arbetet som ligger bakom en visning. Och alldeles särskilt för dem som har barn. Vilken kamp!

Egentligen är hela spelet om alla slantarna fram o tillbaka helt sjukt. Vem vinner egentligen på att en bostadsrätt kostar miljoner, inte 17 är det vanligt folk som bara riskerar att hamna i värsta räntefällan när riksbanken tycker det är bra för Sverige. MEN som bricka i spelet är det rätt svårt att göra annat än att spela efter reglerna. Således har vi städat, tvättat, fixat, gnott o haft oss nåt sanslöst det senaste dygnet lite drygt. Och kanske ffa rensat prylar så att själva lägenheten syns.. Varför har man så mycket SKIT! Och tom sånt som inte är skit har man massor av. Lyckligtvis har vi två källarförråd som nu är massivt fyllda från golv till tak.

Bara lite smågöra kvar imorgon bitti och så här 01.14 skulle man önska att Alva var trött. Hon ligger o skrattar i vaggan.

Vi går och lägger oss i alla fall så får vi se vad som händer.

Blir nervöst imorgon, många bokade visningar men man vet ju aldrig. Snälla budgivningsguden, hjälp oss slippa hamna med för stora lån på nya stället.

7 kommentarer:

Sanna sa...

Ja, hoppas budgivningsguden är med er! Det är nervöst som sjutton, o inte alltid så kul, men när man sitter i det nya huset sen förstår man varför man gått igenom allt!
Ett stort lycka till idag!

Anonym sa...

Hjälp! Jag går hit för att få hjälp. Man kommer inte in på ung mamma längre. Om du ser dettta unga mamma så är det jag som fick barn för 16år sedan. Jag vill så gärna följa dig om man får./Ahnna
ahnna@ueab.net

erika sa...

Noo! Ung mamma, jag vill också följa med och se hur det går! Han följt din blogg några månader och tycker det är vrålspännande nu!

Alva, Jenny & Martin sa...

tjo, pust! nu var det sista klart, fint som bara den.

tack Sanna! det behövs nog!

Ung mamma fans - nåt har nog gått snett, både hennes o killens bloggar har lösenord, nog inte meningen.

Prinsessmamman sa...

Allt det ni rensat bort kanske ni klarar er utan på nästa boende? Ställ en container utanför och hiva en massa "brôte"!

Anonym sa...

Lycka till idag!! Jättespännande ju!

MammaMia sa...

...det var bara lilla jag som var anonymous utav misstag....